Landkaart | Waar liggen wij?

nofruit landkaart

Ons kantoor en de zithoek zitten in Vught. Dat is natuurlijk niet voor iedereen om de hoek. En met de benzineprijzen van tegenwoordig is een ritje van twee uur ook niet de meest uitnodigende manier om onze kussens te leren kennen. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor iedereen die onze kussens vooraf wil zien, voelen, ruiken en uitproberen!

Omdat wij al heel veel klanten blij hebben mogen maken, zijn er inmiddels genoeg toffe plekken waar ook jíj op onze kussens mag gaan zitten. Grote kans dat er een plek bij jou in de buurt tussen zit. Je kunt natuurlijk ook bij een willekeurige buur aanbellen en hopen dat ze nofruit kussens hebben, maar om burenruzies te voorkomen maken we het makkelijk voor je.

Op de landkaart hierboven zie je een aantal plekjes in Nederland en België waar onze kussens liggen te shinen. Deze plekken geven we graag een podium. Niet alleen omdat wij de kussens mochten maken, maar vooral omdat we jullie deze toffe en unieke plekken niet willen onthouden. Van hotels en strandtenten tot luxe huisjes en horecazaken. Het ene kussen is nog mooier dan het andere.

Uiteraard is deze lijst verre van compleet. Spot jij ergens gave kussens met ons blauwe nofruit label eraan of ben jij zelf zo'n toffe spot? Laat het ons weten en wie weet wordt onze eregalerij aangevuld!

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.