De treinzit van nofruit.

Een uniek product, op maat gemaakt voor jouw interieur. Stap in onze ontwerptool en reis naar je ideale bank. Kom je jouw wens niet tegen, wil je iets compleet anders of loop je ergens tegenaan? Trek aan de noodrem en onze zitadviseurs staan klaar voor al je vragen.

Stap hier in

 

treinzit
 

Stoffen en kleuren voor een treinzit

Een treinbank moet een sterke stof hebben die eenvoudig schoon te houden is. Je hebt hier natuurlijk geen hoes die je even in de wasmachine kan gooien. Onze stoffen hebben vuil- en waterafstotende eigenschappen, waardoor dit geen probleem moet opleveren. Voor onze treinzit hebben we een speciale selectie gemaakt in onze stoffen, 2 soorten Velours, 3 soorten kunstleer, een heleboel Sunbrella stoffen en onze eigen Linnenlook. Wil je toch iets anders? Vraag onze zitadviseurs om hulp!

Klik op de link hieronder om al onze stoffen te bekijken en gratis stofstalen aan te vragen. De Adore velours en Silverguard staan hier nog niet tussen, maar kun je wel kiezen voor je treinzit. Ook hiervoor kun je bij onze zitadviseurs terecht!

Bekijk al onze stoffen

treinzit gestoffeerd
 
treinzit met gestoffeerde bak
 
close up treinzit
 

Zitten als een koning(in)

Een bank moet goed zitten. Na een lange dag werken, sporten of gewoon net wanneer je zin hebt, moet die bank zorgen voor een heerlijk rustmoment. De binnenkant van je treinzit is misschien nog wel belangrijker dan de buitenkant. Met stalen vering als basis en een heerlijke koudschuim vulling als topping, voel je je als de kers op een taart. Een stevige, maar comfortabele en luxe taart. Dat smaakt naar meer!

treinzit links
 
treinzit rechts
 

Kwaliteit en zekerheid

Niet alleen de vulling en stof van een treinzit tellen mee, de gehele bank moet van hoge en duurzame kwaliteit zijn. Iedere treinzit wordt met passie, vakmanschap en duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen gemaakt. De basis van de bank wordt gemaakt van sterk berkenhout. Een flinke dosis liefde en top kwaliteit, zorgt bij iedere bestelling voor een uniek product. Het is ook niet voor niks dat wij maar liefst 10 jaar garantie op de constructie geven. 

groene treinbanken bak
 
lange treinbank hoek
 

 

__________________________________________

 

ronde bank
 

Veel meer mogelijkheden

Een gecapitonneerde rugleuning? Stiknaden? Of juist een ronde bank creëeren? In onze ontwerptool kun je al een aantal mogelijkheden terugvinden, maar we kunnen nog veel meer. Heb je speciale wensen die je niet terug vindt in de ontwerptool of onze website? Geef je wensen aan ons door en we denken graag met je mee.

treinbank 3 kleuren rug
 
treinbank hoek knopen leuning