persoonlijke aandacht
 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: we zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Bij ons werken deskundige mensen. Zij beantwoorden graag je vragen, via email, telefoon, chat, face to face, whatsapp, facebook en morse code.

Klinkt leuk? Het is nog echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

gratis kleurstalen
 

Gratis kleurstalen

Zeker doen hoor! Om de juiste keuze te maken, want kleuren wijken af van het scherm. Probeer het aantal stalen te beperken tot een stuk of 5, meer mag best hoor (maar je maakt het jezelf er niet makkelijker op ;-)).

Let op: als je de uiteindelijke kleur je tegenvalt en je bent zo eigenwijs geweest om vooraf geen gratis kleurstalen op te vragen (we hebben het nog zó gezegd) dan kunnen we uiteraard wel nieuwe hoezen voor je maken, maar krijg je wel gewoon een factuur.

Bestel je ze voor 17 uur, dan gaan ze nog dezelfde dag op de post. Zo kan je thuis goed voelen en kijken of de kleur de juiste is. De staaltjes zijn voor jou. Om te houden. Dus test ze gelijk met ketchup, bleekmiddel, kraan- of regenwater…

Showroom nofruit
 

Showroom

Zitten, voelen en zien. In onze praktische showroom nemen we uitgebreid de tijd en adviseren we je, gewoon zodat je de beste keuze kunt maken. Eventueel kan je direct bestellen.

We werken wel op afspraak (kunnen we eerst een beetje opruimen..;-) ). Voordat we een afspraak maken krijg je wat huiswerk van ons, zodat we zeker weten dat we je goed kunnen helpen.

Order controle
 

Uitgebreide ordercontrole

Je bestelt niet elke dag, maar wij zien wel elke dag veel orders en die kijken we allemaal stuk voor stuk na. En we kunnen met onze ervaring de ‘gekke’ dingen er zo uit halen. Misschien dat we je wel eens een overbodige vraag stellen, maar beter 1 vraag te veel dan te weinig toch? Wel zo geruststellend voor je.

eerlijke prijzen
 

Eerlijke prijzen

Nette prijzen passend bij iedere kwaliteit product. Wij staan voor onze kwaliteit, vakmanschap, zorgvuldige afwerking en echte aandacht voor jouw ontworpen product…

Gegarandeerde levertijden
 

Gegarandeerde levertijden

We geven na ontvangst en controle van je bestelling een verwachte leverdatum op. Deze halen we echt bijna altijd hoor. Halen we deze niet, bijvoorbeeld omdat de stof niet voorradig is, dan melden we dat.

Helaas zijn de levertijden sinds het uitbreken van corona iets lastiger te managen. We doen ons best en werken keihard, maar het kan gebeuren dat we onze levertijden soms niet halen. Uiteraard proberen we je hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden.

We maken het goed
 

Niet goed, dan maken we het goed

Mensen maken fouten. Wij en jij. Is iets onze fout, dan maken we het goed, uiteraard op onze kosten. Is het jouw fout, dan denken we met je mee of we het op een slimme manier kunnen oplossen, met zo min mogelijk kosten voor jou.

Natuurlijk proberen we dit te voorkomen door vooraf je bestelling goed te controleren op ‘gekke’ dingen. Dan nemen we namelijk al contact met je op voordat we aan de slag gaan. Beter voorkomen, dan genezen ;-)

niet goed geld terug
 

(echt) niet goed, geld terug

We maken je producten helemaal op maat voor jou. Dit betekent dat we wettelijk niet verplicht zijn je product terug te nemen. Maar als we echt iets heel lelijks hebben geleverd, iets dat we zelf bij de voor- of nacontrole ook niet hebben gezien en wat niet te corrigeren is… Dan mag je kiezen. Of we maken het opnieuw of je krijgt je geld terug. 

Let op: als je de uiteindelijke kleur je tegenvalt en je bent zo eigenwijs geweest om vooraf geen gratis kleurstalen op te vragen (we hebben het nog zó gezegd) dan kunnen we uiteraard wel nieuwe hoezen voor je maken, maar krijg je wel gewoon een factuur.

vulling omruil garantie 83 dagen
 

83 dagen vulling omruil garantie

We vinden het belangrijk dat je blij bent met je nieuwe kussens. Deze kunnen in het begin vrij stug aanvoelen. Het duurt bij dagelijks gebruik ongeveer een maand voordat je kussens lekker ingezeten zijn. 

Als je binnen 83 dagen toch vindt dat de vulling niet bij je past, kan je eenmalig de vulling omruilen voor een ander type vulling. Je betaalt dan, naast een eventueel meerprijs voor de vulling, alleen de vervoerskosten. Kies je een goedkopere vulling, dan betaal je alleen de vervoerskosten. Je hoeft niet te haasten, je kan er 83 nachtjes over slapen.

Let op, bij het omruilen van plof naar strakke kussens kunnen er kosten zitten aan het aanpassen van je hoezen.

garantie op stiknaden en ritsen
 

Levenslange garantie op stiknaden

Dus naast onze standaard garantie op de stoffen (5 jaar sunbrella en sunproof, hieronder vallen de cartenza, copacobana en southend) geven wij je ook garantie op stiknaden en een kapotte rits. LEVENSLANG! Het eerste jaar zijn alle kosten van herstel volledig voor ons. Uiteraard doet deze garantie niets af aan de wettelijke garantie.

Mocht je na jaren alsnog een stiknaad of rits hebben die kapot gaat, dan herstellen we dat gratis voor je. Het enige dat je dan hoeft te betalen zijn de verzendkosten van je hoes. Zo gaan je kussens ook lekker lang mee.

We vinden het wel zo fijn als je de hoes eerst wast, voordat je deze naar ons toe stuurt. Kijk hier voor ons wastips.