Het verhaal van nofruit

het verhaal van nofruit

Het was een mooi voorjaar. We waren net verhuisd. Meubels op z’n plek, dozen uitgepakt, dat idee. Hoogste tijd voor die loungebank in de tuin, waar we al tijden van droomden. Gewoon even op pad en zo’n bank scoren dus. Hoe moeilijk kan het zijn.  

Nou, je voelt hem al aankomen. Onze zoektocht verliep allesbehalve voorspoedig. Ik zag mezelf al helemaal zitten op onze nieuwe loungebank. In de avondzon, biertje in de hand, je snapt het. Helaas bleek alles wat we tegenkwamen te groot, te lomp, meer van hetzelfde of gewoon schreeuwend duur. 

Op de zoveelste baalavond kwam mijn schoonvader spontaan langs met een geniaal idee (achteraf denk ik dat hij ons geklaag beu was, maar dat terzijde). Wat onze wensen en eisen waren, wilde hij weten. En ja hoor, een paar weken later stond hij op de stoep met een prachtige loungebank. Precies hoe we hem omschreven hadden en uniek in zijn soort. 

Ja, de bank was super. Maar dat hij ook lekker zat? Nee, dat konden we niet zeggen. Passende kussens scoren werd onze nieuwe missie. En omdat de standaard maten uiteraard niet pasten, zocht ik naar kussens op maat. Bij een bedrijf in de buurt slaagde ik eindelijk. Kussen die je kunt bestellen in iedere gewenste maat of kleur? Het bleek een zeldzaamheid. 

Het werd een mooie zomer. Daar zat ik dan. In onze tuin, op de loungebank, met een biertje in de avondzon. Perfect. En mijn succes zette me aan het denken. Het was serieus een mooie bank geworden. Precies zo groot, mooi en strak als ik wilde. Ik was trots op mijn creatie. Zo trots, dat ik de volgende dag een webshop in elkaar knutselde waar je onze bank kon bestellen. Mijn vermoeden bleek juist: er was aardig wat vraag naar. En aangezien de kopers er ook kussens bij wilden, verscheen er al snel een knop ‘kussens bestellen’ op de site.  

Die kussens liepen storm. Mensen wilden niet alleen kussens voor hun loungebank. Ook hun boot, caravan of zelf getimmerde stoel kon wel een upgrade gebruiken. 96,7 cm breed? Paars met rode stippen? Alles kon. De bestellingen stroomden binnen en in no time was ons huis tot de nok toe gevuld met kussens. Bij thuiskomst van haar werk constateerde mijn vriendin dat de deur niet meer open ging. En de babybox? Die was gevuld met kussens in plaats van baby. 

Inmiddels hebben we de boel verhuisd naar onze showroom in Vught, waar iedereen kan proefzitten en zijn of haar eigen droomcreatie kan bestellen. De tijd van genoegen nemen met een standaard zitkussen of de hoofdprijs betalen voor iets bijzonders, is definitief voorbij. Samen zetten we jouw creativiteit om in precies dat wat je zoekt: een product om trots op te zijn. 

Wat zullen dat vele mooie zomers worden :-)

Lennaert Visser 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.