Hé jij daar. Ben je net zo’n interieurjunkie als wij? Ben je allergisch voor woorden als saai en standaard en niet te beroerd om af en toe een potje poolbiljart te spelen (en kun je tegen je verlies)? 

We hopen dat je snel 3 x JA antwoordt op deze vragen. Want ook al kennen we jou nog niet, we denken continu aan je. Nu jij nog aan ons. Zonder het te weten ben je namelijk voor de uitbreiding van het team onze ideale nieuwe:

Zitadviseur (24 uur per week) 

Never a dull moment 

Eenmaal een nofruitie verloopt je ochtend ongeveer als volgt (waarschuwing vooraf: pin ons er niet op vast. Aan voorspelbaarheid doen we niet). Je valt binnen met een kop dampende koffie en checkt je mailbox op termen als dringend, spoed en wijziging, terwijl je klant A telefonisch adviseert over de te kiezen stof en vulling voor haar loungekussen. Na het maken van een offerte voor een eetkamerbank, is het tijd voor kop koffie nummer twee. En oja, die afspraak in de showroom voor die proefzitsessie was vandaag. Op het moment dat je billen je bureaustoel bíjna raken, heb je klant D alweer aan de lijn die tevergeefs is thuisgebleven voor zijn nieuwe poef. Aiii… dat wordt snel uitzoeken. En niet vergeten tussendoor de maten van die nieuwe bestellingen te controleren, te chatten met klant E over de dikte van zijn rugkussen en het bezorgadres voor klant F aan te passen. Of je mee gaat lunchen, vragen je collega’s. Eeuuuhhh ja joh, tijd genoeg… die facturen wachten wel tien minuten. Of elf. 

Born for the job 

Is het je mbo werk- en denkniveau of je vlotte, gezellige babbel? Je gevoel voor styling of je gave problemen om te zetten in creatieve oplossingen? We kunnen er de vinger niet precies op leggen, maar je past in elk geval perfect bij ons. Net als wij leef je voor tevreden klanten, kun je mailen zonder vijf spelfouten in elke zin en ben je niet te beroerd om hard te werken. Dat je ook nog een paar gezellige meezingers kent (zuiver hoeft niet, wel hard!), maakt ons helemaal blij met jou. 
 
Nofruit, no glory 
Dus ja, je mag fruit eten op je werkplek. We laten je een dagje thuiswerken in pyjama als je liever even niet onder de mensen komt en geven we je een prima salaris. Ook met zaken als pensioen en vakantiedagen zit het wel goed. En hadden we al gezegd dat je grappige en op z’n tijd stronteigenwijze collega’s krijgt? Een stuk of zeven om precies te zijn. Bij nofruit stimuleren we je om jouw creatieve ideeën op interieurgebied vorm te geven, en hetzelfde geldt voor je wensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een studie, cursus of opleiding? Aan ons zal het niet liggen. 
 
Hebben we het over jou hierboven? Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en cv naar lennaert@nofruit.nl. Tip van de dag: blijf jezelf, je bent prima ☺. Tot snel! 

profiel nofruitie