In plaats van extra productielijnen opstarten om de Black Friday koopgekte optimaal te benutten, gaan we bij nofruit juist producten weggeven die al gemaakt zijn. Kussens die zich in ons magazijn liggen te vervelen en eigenlijk een waardige ligplek verdienen om precies te zijn. Ze waren net 1,5 cm te lang of hadden per ongeluk een witte in plaats van zwarte bies, maar harstikke zonde als dat betekent dat ze voor niks geproduceerd zijn toch? Dan kan er maar beter iemand van genieten. Jij bijvoorbeeld.   
 
Onze magazijnopruiming = jouw nieuwe inrichting 
En dus mag jij bij wijze van Green Friday actie een kussen uit onze outlet uitzoeken. Ja, je leest het goed. Dat gave rode kussen voor een keukentafelbank, velours sierkussen of die grijze Sunbrella kussens voor de buitenbank? Ze kunnen zomaar van jou worden, in ruil voor een ludieke, hilarische, originele en/of milieuvriendelijke tegenprestatie. 😊 

Pay what you want 
Voor de duidelijkheid, we willen er dus geen geld voor. En jij bedenkt wat we er dan wel voor krijgen. Misschien bak jij wel de lekkerste vegan worstenbroodjes van het dorp, kunnen jouw groene vingers onze dode kantoorplant weer tot leven wekken of sta je te popelen een lunchyogasessie voor ons te verzorgen. Verras ons en je zult zien: wij zijn best snel onder de indruk. 


Hoe doe je mee? 

1. Kies een kussen(set) uit de outlet op onze website.  

Tip: Je kunt natuurlijk ook een kussen kiezen voor je schoonmoeder, het plaatselijke buurthuis of je kind dat op kamers gaat hè. Tis jouw feestje en voor mensen die mensen blij maken hebben we een zwak. 

2. Bedenk hoe graag je het kussen wilt, wat je ervoor over hebt en overtuig ons ervan dat het betreffende kussen bij jou goed af is.  
 
Dit doe je door vóór 24 november middernacht een mailtje te sturen naar hallo@nofruit.nl met daarin: 

 • een korte uitleg in woord of beeld waar het kussen komt te liggen (tuinbank, keukenbank, vensterbank, zelf getimmerde zitplek of …).  

 • jouw voorgestelde tegenprestatie. 

3. Hou onze socials in de gaten.  
 
Op Green Friday, oftewel Black Friday 26 november, maken we bekend wie welk kussen krijgt! Hopelijk hebben we op 27 november weer een fris, leeg magazijn :-)

Voorwaarden en spelregels 
 

 • Alle inzendingen die uiterlijk op 24-11-2021 23.59 uur in onze mailbox beland zijn, doen mee;
 • Je mag slechts één keer deelnemen aan deze actie; 
 • Het kan zijn dat we jou of je ingezonden tegenprestatie zo leuk vinden dat we je speciale aandacht geven op onze website, blog en/of socialmediakanalen; 
 • Op 26 november 2021 maken we de geluksvogels bekend; 
 • Bij meerdere geïnteresseerden in hetzelfde kussen wint diegene met de leukste tegenprestatie; 
 • Over de uitslag kan zeker wel worden gecorrespondeerd ;-); 
 • De gewonnen kussens moeten worden opgehaald bij ons in Vught; 
 • Je tegenprestatie wordt verzilverd voordat het Black Friday 2022 is; 
 • Een kussen is niet inwisselbaar voor contant geld. Iets met een gekregen paard en een bek. 
 • Door deel te nemen verklaar je akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden en spelregels. 
outlet bankje
 

_____________________________________________

Green Friday 2020

Bij nofruit veranderen we Black Friday in Green Friday
Niet om eigenwijs te zijn of omdat we appels lekkerder vinden dan drop. Nee, we doen dit omdat we vinden dat de wereld al genoeg om spullen en euro’s draait. Er zijn belangrijkere dingen, zoals de gezondheid van onszelf en onze planeet. 😇
Bij ons dus geen Black Friday korting, maar Green Friday thee!

Ptthee, voor een betere wereld
Drink je kruidenthee van ptthee, dan draag je direct bij aan herstel van het Nederlands landschap. Hoe meer mensen kiezen voor ptthee, hoe meer bloemen en kruiden Matthijs en Daan van ptthee kunnen inzaaien. En dat is natuurlijk goed nieuws voor de biodiversiteit en ons milieu. 

Hoe werkt onze Green Friday actie?
Bestel je je nieuwe nofruit kussens tussen vrijdag 27 en maandag 30 november? Dan krijg je van ons thee cadeau, goed voor 60 kopjes kruidenthee. Je hoeft hier niet speciaal voor thuis te blijven, je cadeautje valt vanzelf op de deurmat.
Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten. En dan bedoelen we zowel van de thee als van het feit dat je de wereld én je eigen woonkamer een beetje mooier hebt gemaakt :-)

nofruit stofstalen
 
Nofruit vergeten fruit
 

Green Friday 2019

2019 is het eerste jaar dat wij aan Green Friday deden. Waarom? Omdat wij zijn niet zo van de korting zijn, maar geloven in eerlijke prijzen. We willen namelijk dat mensen iets kopen omdat ze het héél graag wil hebben, niet omdat het een koopje is. Bovendien maken we alles speciaal voor jou op maat. Hoe minder er wordt weggegooid, hoe beter. 

Groen goed doel

We besloten een deel van onze omzet af te staan aan een groen doel, namelijk Vergeten Fruit. Vergeten Fruit is een mooi en duurzaam initiatief van de Tilburgse Rosemarijn. Zij redt niet-geplukte vruchten en noten bij mensen in hun tuin en geeft deze een goede bestemming. Ze maakt er (h)eerlijke producten van, doneert kratten vol met fruit aan bijvoorbeeld de Voedselbank en ziet het samen plukken en verwerken ervan als een middel om bezig te zijn voor mensen met fysieke en mentale gezondheidsklachten. 

Onthouden fruit

Op maandag, na het Green Friday weekend, maakten we de balans op. We keken naar de weekomzet en zagen dat we Rosemarijn een cheque van € 1.500,- konden overhandigen voor haar project Vergeten Fruit! Zoals je aan haar gezicht ziet, was ze blij met het bedrag 😊. En ook voor ons was dit een overduidelijk gevalletje 0% korting, 100% goed gevoel. Dankzij ons en alle mensen die in de Green Friday periode kussens bij ons bestelden, heeft Rosemarijn haar project verder kunnen uitgebouwen tot een nog groter succes.