Bankstel model BASE
 

Superstrakke en tijdloze maatbank

Een bank zoals je 'm wel vaker ziet, maar toch weer anders. Doordat je zelf bepaalt hij hoe eruitziet en hoe groot hij is, is BASE de bank die je altijd al hebt willen hebben.

Heb je weinig ruimte, dan maken we hem gewoon wat kleiner. Heb je juist veel plek? BASE kan zomaar groter worden dan de lengte van je rolmaat. Jij bedenkt het en wij maken voor jou de perfecte BASE voor jouw (woon)kamer.

base op maat
 


Tot op de centimeter op maat

De maten van BASE bepaal je zelf. Storende kieren tussen de muur en de bank - of je hele inrichting moeten omgooien omdat het toch nét niet lekker past allemaal - is dus verleden tijd. BASE ontwerp je op basis van je inrichting. Daar waar-ie precies moet passen, gaat-ie gewoon precies passen. Zo doen we dat.

afbeelding bank rechts
 


Of je nu een 1-zits wilt van 90 cm, een 3-zits van 312 cm of een 8-zits van heel veel centimeter? Alles kan. Vooruit, bijna alles.

Geef je maten en wensen door en wij maken voor jou dé perfecte BASE!

Wensen doorgeven


 

Ontelbaar veel stoffen en kleuren

Naast de perfecte maat, mag je natuurlijk (misschien nog wel véél belangrijker) ook zelf de stof en kleur uitkiezen. Dus… heb je even?

Naast onze standaardcollectie zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Zelfs wij weten niet precies hoeveel. We kunnen natuurlijk van alles aan je laten zien of voorstellen, maar misschien heb je zelf al ergens de perfecte stof gevonden. BASE maken met aangeleverde stof is ook geen enkel probleem

stoffen
 

Kwaliteit, van buiten en van binnen

Een bank koop je niet voor de kleur alleen. Je gaat er tenslotte niet alleen maar naar kijken. Zitten, dat gaat er gebeuren! Het liefst zo veel en zo vaak mogelijk.

En dus is het niet onbelangrijk dat je bank ook aan de binnenkant wonderschoon is. En dat is onze BASE hoor. Met hoogwaardig koudschuim en stalen vering zit je op wolken.

denim bank base