Tips voor het opmeten | Samen komen we er wel uit

Het opmeten van je bank lijkt lastig en eng.....Maar geen zorgen, met een goede rolmaat en onze tips hieronder gaat het vast helemaal goed komen! Heb je toch nog vragen? Je kan ons altijd mailen of bellen op telefoonnummer: 073 - 65 77 883

Wacht altijd met het bestellen van de kussens tot je de bank, stoel of het meubel ook echt zelf kunt opmeten. Een tekening van een meubelmaker kan heel precies zijn en zal 9 van de 10 keer ook gewoon netjes kloppen, maar er kan zomaar een centimeter meer of minder ontstaan. Het is dan doodzonde als je kussens hebt laten maken die precies passen op een tekening, maar niet op de daadwerkelijke bank.

Bepaal je maten

Neem als eerste de maten op. Hieronder proberen we zoveel mogelijk informatie en hulp aan te bieden om je daarbij te helpen. Daarnaast kijken wij iedere bestelling goed na en nemen we bij opvallende/gekke dingen altijd contact met je op. Met behulp van onze invul formulieren weet je precies waar je rolmaat zijn ding moet doen.Hieronder wat handige documenten met uitleg voor je. Specifiek per soort kussens dat je zou willen. Aangevuld met 'lessen' uit onze Academy, waarmee jij zonder stress de perfecte keuzes kan maken.

 

Bank met strakke zit- en schuine rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Bank voor strakke zit- en rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Bank met plof zit en rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Bank met strakke zit en plof rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Je ontwerp al zien, voordat het er echt is!

Ben je klaar met je ontwerp? Download dan onze gratis app en zie jouw ontwerp in je eigen huis! Of tuin natuurlijk!

Dat wil ik! Hoe werkt dat?
Lees hier verder!

ar app opmeten

Afwijkende maten?

Heb je een boot, caravan of héle gekke bank en kom je er niet uit met rechthoekige kussens? Geen probleem! Hier vind je meer info en uitleg over het bestellen van een kussen met afwijkende vorm: Hoe bestel ik een kussen met een afwijkende vorm?

 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.