palletbank kussens

Eigen Huis & Tuin én nofruit

velours kussen

Multi-functie-kamer met slaapbank

Het laatste kamertje wat nog verbouwd moet worden in het Amsterdamse appartement van Derek en Sonny. Een klein kamertje waar ze graag een werkplek willen, ruimte om kleding op te hangen én een logeerplek. Dat wordt een uitdaging, maar voor EH&T is niets onmogelijk. Deze kamer krijgt de uitstraling van een boutique hotel met veel gouden details. Helemaal de stijl zoals de rest van het appartement. De bank wordt een uitschuifbed. Eén matraskussen op de bank en één matrakussen onder de bank. Gemaakt in nofruit velours voor de hotel chique uitstraling, in de kleur Dark Grey. Overdag een lekkere bank. En in een handomdraai een heerlijk ruim bed voor hun logé. 

 

 

De vensterbank zitplek

Een woonkamer en serre waar al 30 jaar niets meer aan gedaan is. Tijd voor een metamorfose dus. Er mag wat meer sfeer en gezelligheid in vinden de bewoners, en dat graag in hun zo geliefde boerderijstijl. De visgraagvloer in de woonkamer blijft liggen, maar krijgt wel een schuurbeurt. De deur van de gang naar de woonkamer gaat er met kozijn en al uit. Daar komt een brede taatsdeur met scharnieren in de vloer en het plafond. Om de boerderij-stijl hierin door te trekken krijgt de deur het uiterlijk van een barn-deur. De vensterbank is een echte zit-vensterbank. Fijne hoogte, prima diepte. De radiator eronder is nodig om de ruimte te verwarmen maar is een doorn in het oog. Op een mooie manier wegwerken is de enige oplossing. Van gestapelde houten latjes maakt Thomas een radiator-ombouw. Twee op maat gemaakte kussens erop en je bent klaar! De styliste van EH&T koos voor kussens in linnen-look, namelijk Sunbrella Solids Lin.

vensterbank kussen
Loungebank grijze kussens

Oase van rust

Het team van Eigen Huis & Tuin treft een wildernis aan, maar er wordt een mooi plan gemaakt om deze tuin om te toveren tot een echte oase. De tuin wordt opgedeeld in 3 delen; een langgerekte veranda met houten vlonder en de 2 lager gelegen vlakken links en rechts van de tuin. Op het linkergedeelte komt de eettafel te staan. De vlonder die hiervoor gebouwd wordt komt iets over het water te hangen, wat de tuin nog een stukje groter maakt. Het rechtergedeelte wordt helemaal verbouwd tot heerlijke loungeplek met mooie sierpluimen en een haag van de kardinaalsmuts die als beschutting wordt neergezet. Op het lagere gedeelte van de loungeplek ligt al een vlonder en die is nog perfect. De loungebank van de bewoners is ook nog in prima staat, dus deze blijft eveneens. De kussens van de loungebank zijn wél aan vervanging toe. Een mooie klus voor ons! Strakke zit- en rugkussens in de stof Nautica Grafito wordt er gekozen! In de zomer is het hier lekker koel zitten onder het zonnedoek. En in de winter? Dan zit de familie gezellig samen om het vuurtje.

Mediterrane tuin

Een allegaartjes tuin was het, met een ratjetoe aan planten, bestrating en een schutting die bijna uit elkaar viel. Rinske en Donovan willen graag een relax tuin met een mediterrane sfeer. In het midden van de tuin komt een grote border zodat de loungehoek en het eetgedeelte worden gescheiden van elkaar. Daarop staat de eyecatcher van deze tuin: een houten lamellen scherm van planken. Voor de mediterrane sfeer worden er planten geplaatst zoals het Nieuw-Zeelands vlas, palmlelie en bruidsbloem als bodembedekker. Er wordt een grote loungebank van pallets gemaakt. De meeste pallets hebben een afmeting van 120×80 en laat dat nou net een heerlijke afmeting zijn om te loungen! De opmaat gemaakte kussens in Southend Light Grey maken de loungebank helemaal af.

Bekijk meer foto's.

palletbank kussens
loungebank eigen huis en tuin

Bourgondische tuin

Rutger en Maaike hadden een saai betegelde tuin, maar droomden van een mooie bourgondische tuin. Meer groen in de tuin en een fijne plek om te zitten zijn een paar van hun wensen. Door middel van half hoge haagjes zijn er verschillende tuinkamers gemaakt. In de voorste tuinkamer staat de loungebank gemaakt van douglas hout. De kussens zijn gemaakt van Cartenza Uni in kleur Taupe. 

Bekijk meer foto's.

Klein groots dakterras

Dit dakterras in Dordrecht is maar 7m2 groot en wordt van alle kanten ingebouwd door omliggende huizen. De bewoners hebben een behoorlijke wensenlijst voor hun dakterras: lekker kunnen loungen, privacy en iets met vuur. Om de inkijk van de buren tegen te gaan wordt er een schutting en pergola van bamboe geplaatst. De loungebank wordt gedeeltelijk gemaakt van glasblokken. Daarop liggen kussens van Southend in kleur Light Grey. Als kers op de taart wordt er ook nog een buitenkeuken met bbq gemaakt. Alle wensen zijn vervuld!

Bekijk meer foto's.

dakterras kussen
loungebank beton

Bohemian binnentuin

Een kale tuin vol stenen. Maar na hard werken is er een tuin gemaakt waar Jolanda en René hun geliefde Ibiza sfeer en rust vinden. Een bamboeschutting en een prachtige muurschildering geven deze tuin een originele bohemian gevoel die helemaal aansluit bij de wensen van de bewoners. Onder de overkapping staat het pronkstuk: de loungebank. Gemaakt van de oude klinkers uit de tuin en uiteindelijke afgewerkt met beton. Door de zachte rugkussens kan iedereen heerlijk rond de gashaard zitten. Deze plof-kussens zijn gemaakt van Sunbrella Solids in kleur Arbor Pepple. 

Bekijk meer foto's.

Moderne tuin

Deze tuin ademt een subtiele sfeer van strand uit. De plek waar de bewoners het allerliefste zijn. In de hele lengte van de tuin wordt een houten pad gemaakt van oude wagondelen. Voor het echte  beachy gevoel worden er schelpjes gestort naast het houten pad waar de eettafel komt te staan. Vooraan in de tuin staat de grote zelfgemaakte loungebank met strakke grijze zitkussens in Cartenza Uni Ash Grey. Omdat de bank dichtbij de boom staat wordt deze verlengd met een boombank. Waar je dan op warme zomerse dagen lekker in de schaduw kan zitten.  

Bekijk meer foto's.

loungebank douglas hout
keukenbank zelf maken

Eethoek met houten zitbank

Een make-over van de eethoek. In een gezin met drie kinderen heb je de nodige zitplekken nodig. Daarom heeft Thomas zelf een houten eetbank met hoge zijleuningen gemaakt. Groot genoeg voor het hele gezin, en alle vriendjes erbij. In de eethoek zijn veel natuurlijke kleuren als wit, grijs en groen gebruikt. De kussens in de bank zijn gemaakt van Sunbrella Solids, kleur Shingles. De boomstamtafel geeft door zijn natuurlijke uitstraling warmte aan de eethoek.  

Bekijk meer foto's.

Landelijke tuin

Een landelijke tuin met een stoere uitstraling. Om de landelijke sfeer te benadrukken worden de borders wat glooiend aangelegd. De robuuste meerpalen in de tuin zorgen ervoor dat de ruimte optisch lijkt ingedeeld in verschillende kamers. Achterin de tuin komt een overkapping met een zitje. De vloer van de overkapping gemaakt van houten steenschotten die door de jaren heen een mooie verweerde look hebben gekregen. De loungebank wordt ook van houten steenschotten gemaakt. De zandkleurige kussens op de bank zijn gemaakt van Cartenza Uni in kleur Beige.

Bekijk meer foto's.

maatkussens loungebank
grote loungebank

Lounge tuin

Het absolute hoogtepunt van deze tuin: de lounge bank! Zo groot dat er voor iedereen een plekje is om heerlijk te relaxen. De bank heeft Tom zelf gemaakt van douglas hout. Daarop kussens op maat in de stof Southend, kleur Light Grey. De overkapping is gemaakt van meerpalen die ooit in het IJsselmeer hebben gestaan. Met een doek erboven maak je een fijne schaduwplek in de tuin.

Bekijk meer foto's.

Loungen op 't dak

Jasper, Marion en hun zoontje Max wonen in een nieuwbouwappartement in Delft. Met een groot dakterras. Maar ze hebben geen idee hoe ze hier een fijne plek van kunnen maken. Ze willen graag een chique en sfeervol dakterras. Het team van EH&T schiet te hulp. Het dakterras krijgt twee verschillende terrassen, ieder met een eigen sfeer. Zo komt op het ene terras een heerlijk grote loungebank. En op het andere terras een mooi vuurmeubel. Een zwevende houten vlonder verbindt de twee terrassen. Het moderne interieur van het appartement en het dakterras hebben een warme uitstraling. Daarom is voor de kussen in de loungebank gekozen voor een warme grijstint, Cartenza Uni in kleur Antracite.

Bekijk meer foto's.

eigen huis en tuin dakterras
hemelbed zelf maken

Hemels bed

Styliste Patty Zomer woont in een heerlijk huis op een recreatiepark. Voor in haar grote tuin bouwt Tom samen met haar een hemelbed. Het frame wordt gemaakt van grove douglas palen. Als het frame eenmaal staat heb je eigenlijk alleen nog maar een paar lekkere ligkussens nodig. Voor dit hemelbed zijn de kussens gemaakt van Cartenza Uni in kleur Black. Voor de gezelligheid kan je aan de zijkant nog gordijntjes ophangen.  

Bekijk meer foto's.

Goed gekleurd dakterras

Een gezamenlijk dakterras waar alle bewoners hetzelfde willen. Kleur op hun dakterras. En groen en gezelligheid. Er wordt een houten schutting geplaatst die geverfd wordt in drie vrolijke kleuren. De toon is gezet! Om het dakterras een frisse look te geven komen er witte tafels en stoelen. En aan iedere kant van de tafel staat een bankje met daarop een kussen op maat. En dat de kussens ook een vrolijke kleur krijgen, moge duidelijk zijn. Voor het ene bankje een mooi geel kussen in kleur Mimosa. Het andere kussen wordt gemaakt in kleur Paprika. Beide stoffen zijn van de Sunbrella Solids collectie. Tussen de tafels staat een plantenbak met grote planten. Hebben de bewoners toch wat privacy als ze op hun gedeelde dakterras zitten. 

Bekijk meer foto's.

eetbankje dakterras
loungebank maatkussens

Winterse tuin

Jolanda houdt van skiën en van de winter, en wil deze sfeer graag terug zien in haar tuin. Een chalet is het eerste wat wordt gebouwd met daarin een eettafel. En er wordt volop winters groen geplant. Zoals een dennenboom en de olijfwilg. Sneeuw kan niet bezorgd worden op commando, dus komt er wit grind in de tuin. Om het winterse sfeertje nog meer te benadrukken maakt Tom een loungebank van grote ronde kastanjehouten palen. Twee dezelfde banken met daarin maatkussens gemaakt van Copacobana in kleur White Taupe. Een vuurtje bij de loungebank maakt het compleet. En als kers op de taart staat er ook nog een hottub in de tuin. Tja, zo kunnen we de kou allemaal wel verdragen!

Bekijk meer foto's.

Caravan kussens

Losse stoelen nemen veel te veel ruimte in beslag in deze stacaravan. Vandaar dat Thomas een vaste bank maakt die tegen de muur komt te staan. Ook in de zithoek wordt een grote witte bank gemaakt, met daaronder opbergruimte. Beide banken krijgen groene kussens gemaakt van Cartenza Uni in kleur Dark Green. Zo heeft de hele familie een lekkere zitplek!

Bekijk meer foto's.

caravan kussens
steigerhout loungebank

Blauwe vistuin

Een tuin aan het water. En omdat de bewoonsters graag vissen, voert de kleur blauw de boventoon in deze tuin. Een blauwe vistuin dus. Het is een tuin met meerdere niveaus en ieder niveau krijgt zijn eigen functie. Er komt een terras om lekker te zitten, te eten en te bbq-en. En er komt een terras aan het water waar een steigerhouten loungebank staat. De maatkussens op de loungebank zijn gemaakt van Sunbrella Solids in kleur Adriatic. Er staan een paar dakbomen in de tuin, waarvan twee bij het water. Doordat er een mooie houten bak omheen is getimmerd, hebben beide dames hun eigen visplekje in de tuin.

Bekijk meer foto's. 

Kleurrijke bloementuin

Onder het mom van: hoe meer bloemen, hoe meer vreugd staat deze tuin vol met bloemen. De tuin wordt opgedeeld in verschillende borders. Elk met een eigen uitstraling. Je vindt er onder andere lavendel, vlinderstruiken en vrouwenmantel. Om een geheel van de tuin te maken worden er twee pergola's van kastanje hout gemaakt die de verschillende borders met elkaar verbinden. De rode kussens op de bank bij de eettafel zijn gemaakt van Sunbrella Solids in kleur Paprika. De bewoners Leo en Corine misten een beetje kleur in hun oude tuin. Nou, dat hebben ze gekregen met deze prachtige bloemenzee!

Bekijk meer foto's.

maatkussens rood
ronde kussens

Hooikoortsvrije tuin

In deze tuin kan je heerlijk relaxen. Zonder te niezen en te sniffen. Er komt gewoon groen en bloem in de tuin, maar dan nét die exemplaren die hooikoorts-vriendelijk zijn. Dat zijn juist de kleurrijke bloemen, want die geven de minste pollen. Zoals de sneeuwbal, kattenkruid en het hemelroosje. De grote ronde zithoek is de blikvanger van de tuin. De ronde offwhite kussens zijn gemaakt van Cartenza Uni in kleur Canvas. De ronde tafel is een oude kabelhaspel. Daarop staat een vuurschaal geschroefd. Stoer en sfeervol voor lange zomerse avonden. 

Bekijk meer foto's.

Ibiza tuin

Grijs en wit zijn de basiskleuren in deze Ibiza style tuin. Daarnaast wordt er veel hout gebruikt. De tuin wordt opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant de overkapping, aan de andere kant het eetgedeelte. De overkapping wordt ingedeeld met een palletbank waarop heerlijke loungekussens liggen. De kussens op maat worden gemaakt van Sunbrella Solids in kleur Canvas. Bij het eetgedeelte liggen zandkleurige en pebbles tegels. Door duidelijke vlakken en verschillende materialen te gebruiken, oogt een kleine tuin meteen al veel groter. 

Bekijk meer foto's.

palletkussens
maatkussens lougebank

Portugese tuin

Warme kleuren en olijfbomen voeren de boventoon in deze tuin. Een stukje Portugal in Nederland is de wens van de bewoners. Gestuukte borderbakken met Portugese tegeltjes en Louvre deurtjes geven de tuin die fijne mediterrane sfeer. Bij het terras staat een grote buitenkeuken met bbq. Een grote loungebank mag niet ontbreken in de tuin. Daarop liggen op maat gemaakte kussens in de stof Sunbrella Solids, kleur Macaroon. 

Bekijk meer foto's.

Mannen vs vrouwen tuin

Een tuin waarbij een duidelijke splitsing is: een mannengedeelte en een vrouwengedeelte. In het vrouwengedeelte van de tuin staat een zelfgemaakte loungebank gemaakt van douglas hout. De blauwe kussens die erop liggen zijn op maat gemaakt van Sunbrella Solids in kleur  Mineral Blue. Wijnvaten doen dienst als bloembak voor de paarse Afrikaanse lelies. In het mannengedeelte van de tuin is een bar en lange tafel gemaakt waar met vrienden gehangen kan worden. Het blad van de tafel is een massieve boomplank van de douglas spar. Om zelf bier te kunnen brouwen heeft Tom in oude melkbussen hopplantjes gezet. Aan deze plantjes bloeien mooie groene hopbellen, die in de zomer veel vlinders aantrekken. Toch een vrouwelijke touch in het mannengedeelte!

Bekijk meer foto's.

loungebank maatkussens
maatkussen zitbank

Modern dakterras

In Amsterdam wordt een dakterras omgetoverd tot een moderne loungeplek. Omdat het dakterras behoorlijk is ingebouwd tussen andere gebouwen worden er veel natuurlijke materialen gebruikt om het tuin gevoel te vergroten. De achterwand van het dakterras wordt bekleed met licht houten panelen. Er komt een borderbak waar hoge klimop in wordt geplant. Omdat het dakterras wat lager ligt dan het appartement wordt een brede trap van vlonderplanken gemaakt. Door de trap te verlengen over de hele lengte van het dakterras creëer je een mooie zitbank. Zo heb je ineens genoeg zitplekken voor al je vrienden. Op de zitbank ligt een maatkussen gemaakt van Sunbrella Natte in kleur Sooty. 

Bekijk meer foto's.

Daybed

Een kleine tuin in een jaren '30 wijk. Waar de bewoners naast een eetgedeelte ook een plek wilden waar ze kunnen relaxen. Deze keer gaan loungebank maar een daybed als ultieme relaxplek. Zelf gemaakt van vergrijsd hout. De matraskussen is gemaakt in de stof Cartenza Uni in kleur Ash Grey. De geknoopte gordijntjes zorgen voor het lieflijk waaien van het briesje door je tuin. De border met grote witte plantenbakken zorgen voor groen in de tuin. 

Bekijk meer foto's.

daybed maatkussen
loungebank witte kussens

Zwart witte tuin

Onze allereerste tuin op tv bij Eigen Huis & Tuin. Niet wetende dat er nog zoveel zouden volgen... Het werd een moderne tuin met verschillende niveaus en trappetjes. Zwarte bestrating en en zwart gebeitste houten pergola zorgen voor strakke vlakken in de tuin. Tussen de paden door is fris groene buxus geplant. De blauwe regen klimt tegen de pergola omhoog. In een zitkuil staat een grote witte loungebank met witte kussens. Deze maatkussens zijn gemaakt van Sunbrella Natte in kleur White.

Bekijk meer foto's.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.