Nog veel meer mogelijk!

"Allemaal leuk en aardig die standaard collectie van jullie, maar de stof die ik zoek zit daar dus mooi niet tussen." No worries! Buiten onze standaard collectie zijn er nog veel meer stoffen die wij kunnen leveren. Om te voorkomen dat we 10.000 stoffen online zetten en jij al helemaal geen keuze meer kan maken, hebben we een selectie gemaakt die we standaard aanbieden.
Maar voor de echte uniekeling duiken we graag wat verder onze stalenboeken in.

Stuur ons een mailtje met je wensen en als het kan ook met voorbeeldfoto's. Wij gaan dan samen met jou op zoek gaan naar de perfecte stof.

 

stoffen merken

Zelf stof aanleveren?

Heb je zelf de perfecte stof al gevonden? Goed bezig!

Let wel even op, we kunnen niet alle stoffen zomaar gebruiken voor onze kussens. Wacht dus nog eventjes met het kopen van die stof, het zou zomaar kunnen dat 'ie niet geschikt is en jij met een rol van 10 meter zit die wij niet kunnen gebruiken.

Stuur ons een linkje naar de stof of een foto van de eigenschappen en de stof zelf. We controleren graag of de stof geschikt is. Keuren we 'm af? Dan laten we je natuurlijk niet zitten en gaan we samen op zoek naar een mooi alternatief.

Bij zelf aangeleverde stoffen geldt onze levenslange garantie op stiknaden niet.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.