Stoffen | Er is er altijd wel eentje voor je bij


Welke stof je moet kiezen?
In de eerste plaats hangt het ervan af van wat je mooi vindt. Maar ook hóe je de kussens gebruikt is erg belangrijk.
Als je kussens buiten liggen moeten ze goed bestand zijn tegen regen en liever niet verkleuren door de zon. Bij intensief gebruik kies je het beste voor een stevigere stof. We bieden je de keus uit een aantal verschillende stofsoorten. Lekker zacht of iets ruiger, waterdicht of liever niet, van een hoge kwaliteit of gewoon lekker voordelig. 

Op de Flame Kunstleer, Nofruit Velours en Homie Fabrics Velvet, Cozy en Gaia na, zijn al onze stoffen waterafstotend. De Cuzco en Oxford kunstleren zijn waterdicht. Velours en de Homie Fabrics Cozy en Gaia zijn echte binnenstoffen en het is niet aan te raden om Flame Kunstleer buiten te gebruiken.
Moeite met kiezen? Doorloop ons stappenplan en met het beantwoorden van een paar vragen hebben we een stofadvies voor je. Ideaal toch?
Bestel altijd vooraf onze gratis kleurstalen, zodat je zeker weet dat je de perfecte stof kiest.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.