onze lennaert
 

Mister nofruit himself. De grote bedenker, inspirator en aanjager van het team. Als één van de twee mannen tussen de vrouwen doet hij zo nu en dan een verwoede poging om het gesprek over voetbal te laten gaan, maar de dames vertikken het. 
Gelukkig voor hem is hij vader van twee stoere jongens en staat hij elke zaterdagochtend langs de lijn te schreeu.. euhhh coachen. Ook zelf voetbalt hij nog op bedenkelijk niveau. En hadden we al gezegd dat hij het presteert om de marathon van Rotterdam te lopen en daar naderhand slechts twee weken spierpijn van te hebben? 

Naast strategie, innovatie en andere belangrijke CEO-zaken bemoeit hij zich graag met onze website, acties, stoffencollectie… ja, waarmee eigenlijk niet? Het foute uur op de radio kan hem niet lang genoeg duren, wat hem voor sommigen de ideale en voor anderen een gevreesde kantoorgenoot maakt. En je zou het niet zeggen als je ‘m ziet, maar hij is echt al zó oud dat hij alles weet van New Kids On the Block, The A-team, McGyver en Tiffany.