Onze Evelien

onze evelien

Rustig en relaxed typetje, om bij haar buitenkant te beginnen. Al verraden haar rode koontjes dat ze ook maar een mens is. Die soms een wijntje drinkt, ooit nog graag vinoloog wordt en op haar vrije dag wielrent om in shape te blijven. Geen tochten van 100 kilometer, maar wij vinden dat 50 net zo goed telt. Carnaval gaat niet door zonder haar, en dat terwijl ze oorspronkelijk uit Overijssel komt. Ook tegen weekendjes weg met haar man en etentjes met vrienden zegt ze geen nee. Waarom zou ze ook, de studerende tweeling van 21 redt zichzelf wel. 
 
Dankzij Eveliens verleden op het hoofdkantoor van een dameskledingmerk weet ze van alles over stof en de inkoop en verkoop daarvan. Samen met haar man – die twee rechterhanden heeft – gooit ze het interieur van haar nieuwbouwhuis ook regelmatig op de schop. Ze spaart voor een badkamer- en keukenverbouwing en probeert niet al haar euro’s op te maken aan reizen en festivals. Dat wordt nog een uitdaging.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.