Onze Gabriella

onze gabriella

Je nieuwe werkgever moeten bellen dat je in quarantaine zit en dus niet komt op je eerste werkdag? Gabriella maakte het mee. In week twee liet ze ons zien wat we tijdens de sollicitatiegesprekken al dachten: deze leuke vrouw is open en weet van aanpakken. Niet zo gek dus dat zowel Insta als haar zusje en een vriendin haar neus op onze vacature duwden en Gabriella bij het lezen ervan direct in de actiestand sprong. Met haar enthousiasme - en niet te vergeten ervaring als etalagebouwer, paspopaankleder en evenement- en interieurstylist - is ze de juiste vrouw voor de functie.

Dat ze houdt van lollige Tiktoks maken met haar nichtje en dat met haar in de buurt geen chocoladereep meer veilig is, vergeven we haar maar. Uit voorzorg hebben we haar gewoon ver weg van Thoms snoeppot gezet. En die zoete Indonesische rijsttafel die ze dankzij haar Molukse roots zonder moeite op tafel tovert? We wachten met smart op de uitnodiging.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.