Strakke zitkussens

De basis van een lekkere stoel of bank

 

  • Strakke zitkussens zijn in elke maat en dikte te maken.
  • Geschikt voor iedere situatie, omdat je zelf alle afmetingen kunt bepalen. Is je bank laag? Dan maak je een dikker kussen. Hoge bank, dunner kussen.
  • Met verschillende vullingen kies jij zelf het comfort wat past bij jouw situatie. 
  • Berg je de kussens elke avond op? Dan is het misschien beter om in plaats van één lang kussen te kiezen voor een paar kleinere zitkussens.
  • Voorzien van rits aan de achterzijde, zodat je de hoes makkelijk kunt afnemen. 

 

Vormen van strakke zitkussens:

Recht zitkussen strak

Lekker simpel, rechttoe-rechtaan. Een lengtemaat en een dieptemaat. De rits maken we aan de achterkant van het kussen op de lengtemaat.

 

 

zitkussen strak

 

__________________________________

 

 

1 schuine zijde

Een strak kussen wat aan één kant schuin is. Je geeft de dieptemaat op dezelfde manier aan als bij een recht zitkussen strak, maar hebt hier twee lengtematen: de achterkant en de voorkant. De rits maken we aan de achterkant. Je kunt een kussen met 1 schuine zijde linksom of rechtsom gebruiken, behalve wanneer je voor de ALTIJD-BUITEN vulling kiest. Vanwege het gaas aan de onderkant is het van belang om te weten aan welke kant de schuine zijde zit.

 

 

 

1 schuine zijde

 

__________________________________

 

 

2 schuine zijdes

Een strak kussen wat links én rechts schuin is. Je geeft de dieptemaat op dezelfde manier aan als bij een recht zitkussen strak, maar hebt hier twee lengtematen: de achterkant en de voorkant. De rits maken we aan de achterkant.

 

 

2 schuine zijdes

 

__________________________________

 

 

Rond

De perfecte cirkel. Bij een rond strak zitkussen geef je 2 dezelfde lengte maten op, dit wordt de diameter van je kussen. 

 

 

rond

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.