Plof zitkussens

Lekker wegploffen in je kussen.

 

 • De kussens zijn lekker dik, echt wel zo'n 15-20 cm (echt!). Door de vlokkenvulling is de dikte moeilijk exact te bepalen. Kleinere kussens zijn wat dunner, grotere wat dikker…Alles lekker in de verhouding.
 • Als het zitvlak van je bank al hoog is (meer dan 35 cm) kun je geen plof zitkussens kiezen.
 • Leuk voor op pallets of andere echt heeeeeel lage stoelen of banken. Dus niet eigenwijs zijn en op een hogere bank plofkussens willen.... Dan kun je niet meer met je voeten bij de grond.
 • In onze plof zitkussens zak je wat verder weg. Ideaal als je van kussens houdt die aanvoelen alsof ze je een beetje omhelzen. Komt door de vlokkenvulling :-)
 • Maak ze niet groter dan 125 cm. Meest ideaal is een centimeter of 70. Grotere kussens worden enorme zitzakken die je niet kunt tillen en waar je in langzaam in verdwijnt. Er hangen al een aantal 'Vermist' posters hier op kantoor.
 • De kussens hebben een nonchalante look, de maat hoef je dus ook niet heel precies op te geven. Maak ze zo'n 3 cm groter dan de werkelijke maat om te voorkomen dat ze te klein uitvallen.
 • Voorzien van rits aan de achterzijde, zodat je de hoes makkelijk kunt afhalen.
 • Niet geschikt om onoverdekt buiten te laten liggen.

 

Vormen van plof zitkussens:

Recht zitkussen plof

Lekker simpel, rechttoe-rechtaan. Een lengtemaat en een dieptemaat. De rits maken we aan de achterkant van het kussen op de lengtemaat.

 

recht plof

__________________________________

 

Andere vormen staan (nog) niet op onze website. Wil je toch graag een plof zitkussen met een andere vorm? Stuur dan even een schetsje naar hallo@nofruit.nl

 

 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

 • Uitgebreide ordercontrole
 • Betrouwbare levertijden
 • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.