Schuine rugkussens

Voor tegen een muur of rechte rugleuning.

 

  • Door de wat schuine hoek krijg je een comfortabeler zit.
  • De Gewoon Prima vulling is een goede vulling voor dit type kussen.
  • Deze kussens worden altijd met een tussenstuk of dubbel koord afgewerkt.
  • Ga uit van de dikkere onderkant (dan weet je of je nog genoeg zitvlak over hebt) en haal daar boven tussen vijf en tien centimeter vanaf. Zorg dat je boven minimaal 5-6 cm over houdt.
  • Voorzien van rits aan de onderzijde, zodat je de hoes makkelijk kunt afhalen.

 

Vormen van rugkussens schuin:

Recht rugkussen schuin

Lekker simpel, rechttoe-rechtaan. Een lengtemaat, een dieptemaat en twee dikte maten. Het schuine verloop ontstaat door het verschil tussen de dikte boven en de dikte onder. De rits maken we aan de onderkant van het kussen op de lengtemaat.

 

 

recht rugkussen schuin

 

__________________________________

 

 

Schuin verstek links

Een schuin rugkussen met een schuin verloop aan de linkerkant. Op deze manier pas je deze mooi op een recht rugkussen schuin wanneer je een hoekbank hebt. Je vult hier de hoogte op dezelfde manier in als bij een recht rugkussen schuin. De bovenkant en onderkant krijgen verschillende lengtematen. De rits maken we aan de onderkant op de lengtemaat.

 

 

 

schuine verstek links

 

__________________________________

 

 

Schuin verstek rechts

Een schuin rugkussen met een schuin verloop aan de rechterkant. Op deze manier pas je deze mooi op een recht rugkussen schuin wanneer je een hoekbank hebt. Je vult hier de hoogte op dezelfde manier in als bij een recht rugkussen schuin. De bovenkant en onderkant krijgen verschillende lengtematen. De rits maken we aan de onderkant op de lengtemaat.

 

 

 

schuin verstek rechts

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.