Plof rugkussens

Relax!

 

 • Plof rugkussens hebben een vlokvulling. Ze ogen daardoor nonchalanter en je zakt er wat dieper in weg dan in strakke kussens. Ideaal voor mensen die houden van een relaxte zit.
 • Omdat het lekker bolle kussens zijn, zijn deze kussens geschikt voor een bank of stoel met een zitdiepte van tenminste 60 cm.
 • Maak de lengte van een rugkussen plof altijd 2-5 cm groter dan de maat die je wil hebben. Door de vlokkenvulling krimpen ze altijd iets naar binnen.
 • Maak de hoogte van een rugkussen plof altijd 10 cm hoger dan de maat die je wil hebben. Ze zakken namelijk altijd iets in.
 • Maak de kussens maximaal 100 cm breed. Een te groot plof rugkussen blijft niet mooi in model en wordt te dik en zwaar. Opsplitsen in twee of drie kussens geeft dan een mooier resultaat.
 • Maak de kussens maximaal 55 cm hoog. De vulling van een te hoog plof rugkussen zakt naar beneden.
 • Voorzien van rits aan de onderzijde, zodat je de hoes er makkelijk kan afhalen.
 • Eventueel te voorzien van een waterdichte binnenhoes, zodat ze buiten mogen blijven liggen. Ze ploffen hierdoor wel wat minder.

 

Vormen van plof rugkussens:

Recht rugkussen plof

Lekker simpel, rechttoe-rechtaan. Een lengtemaat en een hoogtemaat. De rits maken we aan de onderkant van het kussen op de lengtemaat.

 

recht rugkussen plof

 

__________________________________

 

 

1 schuine zijde

Een strak kussen wat aan één kant schuin is. Je geeft de hoogtemaat op dezelfde manier aan als bij een recht rugkussen plof, maar hebt hier twee lengtematen: de bovenkant en de onderkant. De rits maken we aan de onderkant.

 

 

 

1 schuine zijde

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

 • Uitgebreide ordercontrole
 • Betrouwbare levertijden
 • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.