PRIMA-ALTIJD-BUITEN vulling

Geen gesjouw met rugkussens tijdens het seizoen en wil je je kussens het hele jaar buiten laten liggen? Dan is deze all-weather vulling wat je zoekt. In combinatie met onze waterafstotende stoffen en het gaas aan de onderzijde, hebben we een rugkussen ontwikkeld dat het hele jaar buiten kan blijven liggen. Door een laagje zogenaamd Quick Dry Foam, wordt vocht sneller uit je vulling getrokken en loopt het via het gaas aan de onderzijde snel weg.

Pas op! Iets dat je het hele jaar door buiten laat liggen, kan wel vies worden: katten, vogels en bomen hebben geen boodschap aan jóuw kussens in hún tuin ;-)
Je hoezen hebben echt minimaal 1x per jaar een schoonheidsbehandeling verdiend. 

Deze vulling heeft standaard dezelfde hardheid als PRIMABASIS®.

Wanneer kies je deze vulling: 

 • Als je rugkussens het hele jaar of seizoen onoverdekt buiten wilt laten liggen
 • Als je rugkussens dikker dan 5 cm worden
 • Als het water wat door je kussens loopt ook makkelijk weg kan (je bank kan dus niet waterdicht zijn)
 • Als je rugkussens ook regelmatig zon zien (ze moeten de kans krijgen om op te drogen)
 • Als je geen kunstleer of velours kiest voor je hoes

Nog wat technische info:

 • Officieel: Polyether SG-25 met een laagje Quick Dry Foam aan de onderkant
 • Brandvertragend
 • Schimmelt niet 

 

<< terug naar kussenvullingen

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

 • Uitgebreide ordercontrole
 • Betrouwbare levertijden
 • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.