PLOF-ALTIJD-BUITEN vulling

Wil je plof rugkussens in je loungebank, maar heb je geen zin om deze bij een bui of 's avonds steeds op te bergen? Kies dan onze plof buitenvulling. In de basis is het exact dezelfde vlokkenvulling als de LEKKER-PLOFFEN, maar dan met een extra, waterdichte binnenhoes eromheen. Op deze manier blijft je vulling droog wanneer de stof het vocht niet meer tegenhoudt en hoef jij je niet druk te maken wanneer de lucht donkergrijs begint te worden. Doordat deze waterdichte binnenhoes is, verlies je wel een klein beetje van het plof-effect, hij is voor het grootste deel namelijk ook luchtdicht.

Plof kussens kun je niet groter maken dan +/- 125 cm. Je kunt hierbij ook de dikte niet zelf bepalen. Er moet een bepaalde hoeveelheid vulling gebruikt worden om het plof-comfort te krijgen. Bij te grote afmetingen wordt dit op een gegeven moment te veel, waardoor je simpelweg niet meer op je kussens kunt zitten. 

Om voor plof rugkussens te kiezen, moet je een minimale zitdiepte van 60 cm hebben. Bij minder, verlies je te veel diepte en kun je niet meer lekker zitten.

Wanneer kies je deze vulling: 

 • Als je ook strakke zitkussens hebt met ALTIJD-BUITEN vulling
 • Als je lekker wilt ploffen en wegzakken
 • Voor kussens tot 125 cm lengte
 • Voor kussens tot 60 cm hoogte
 • Wanneer je een diepe bank hebt (minimaal 60 cm)
 • Als je het niet erg vindt om kussens op te schudden
 • Een nonchalante look wil
 • Als je geen kunstleer of velours kiest voor je hoes

 

Nog wat technische info:

 • Gerecyclede polyether en koudschuim vlokken. Als iets overblijft, gaat het de maler in ;-)

 

Plof zitkussens kunnen we niet met de PLOF-ALTIJD-BUITEN vulling maken, omdat je dan simpelweg het complete plof-effect kwijt bent. Plof zitkussens kun je dus ook niet buiten laten liggen.

plof altijd buiten

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

 • Uitgebreide ordercontrole
 • Betrouwbare levertijden
 • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.