Zijnaad plof

Zoals de kussensloop van je hoofdkussen in bed gemaakt wordt, zo wordt een plof rugkussen met zijnaad ook gemaakt.
Lekker simpel, lekker nonchalant! Met deze afwerking krijg je een wat boller kussen wat je makkelijk op kunt kloppen. In vrijwel alle gevallen bestaat de hoes uit één lap stof. Stoffen met een patroon kunnen hier de uitzondering op zijn of wanneer je de voor- en achterkant een andere kleur geeft. In dat geval bestaat je hoes dus uit 2 lappen. Een zijnaad afwerking bij plof rugkussens kan eigenlijk altijd.
  • Een zijnaad kan altijd voor een plof rugkussen
  • Deze afwerking kun je niet kiezen voor een plof zitkussen
 

Hoe ziet een zijnaad eruit, close up?

 

zijnaad plof

Hoe ziet een zijnaad eruit in de praktijk?

zijnaad plof 1
zijnaad plof 1
zijnaad plof 3
zijnaad plof 3

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.