Zijnaad

Lekker praktisch, we love it! Deze zijnaad afwerking wordt het meest gekozen. Sterk en het voordeligst. Je hebt hierbij alleen naden aan de zijkant. De stof aan de voorkant/bovenkant loopt natuurlijk wel netjes door.
Zijn je kussens erg groot of is je zitdiepte/rughoogte groter dan 65 cm? Dan kan het zijn dat er wél een naad aan de voorzijde/bovenzijde zit vanwege de stofbreedte. Dit checken we altijd even en nemen dan contact met je op, omdat het nooit onze voorkeur heeft. We passen dit dan heel graag (in overleg) aan naar een tussenstuk.
Wil je lusjes, strikken of i.d. aan de bovenkant van je rugkussen zodat je 'm kunt ophangen? Dan krijg je aan de bovenkant wel die extra stiknaad, zodat we deze lusjes etc. netjes kunnen verwerken. Uiteraard mag dit er nooit storend uit zien.
  • Kies deze afwerking voor lange, dunne kussens (onder 6 cm dik), zo voorkom je dat de hoes gaat draaien
  • Kies deze afwerking niet voor kussens dikker dan 14 cm
  • Een zijnaad is niet mogelijk bij afwijkende vormen.
 

Hoe ziet een zijnaad eruit, close up?

 

zijnaad-cu

 

Hoe ziet een zijnaad eruit in de praktijk?

Zijnaad praktijk 1
Zijnaad praktijk 1
Zijnaad praktijk 3
Zijnaad praktijk 3

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.