Dubbel koord

Wauwie, dit geeft je kussen net wat extra's! Een kussen met tussenstuk, maar dan nog met een bies/piping langs het kussen aan de boven- en de onderzijde. Dit geeft een mooie, luxe uitstraling als je het in de kleur van je kussen doet. In een afwijkende kleur of stof maakt dit je kussen "jóuw" kussen.
  • Kies geen dubbel koord wanneer je kussen dunner is dan 5 cm.
  • Een dubbel koord kan snel gaan draaien op lange, dunnere kussens. Je kunt dan beter voor een zijnaad kiezen.
 
Je kussen wordt met een dubbel koord altijd 1 cm groter. Houd hier rekening mee wanneer je kussen ergens tussen ligt of wanneer je meerdere kussens naast elkaar legt. Neem bij twijfel even contact op met onze zitadviseurs.
Bij kussens van 14 cm of dikker kan het zijn dat we een zogenaamde u-rits moeten maken. De rits loopt dan een de zijkanten een stukje door. Anders is het onmogelijk om de hoes ooit nog af te nemen.
 

Hoe ziet een dubbel koord eruit, close-up?

 

dubbel koord close up

Hoe ziet een dubbel koord eruit in de praktijk?

dubbel koord 1
dubbel koord 1
dubbel koord 3
dubbel koord 3

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.