banner kerstboom
 

"Hoe dan?", horen we je denken? Nou, tijdens de Kerstperiode staat jouw Nofruit kerst-kussen-boom te stralen in je huis. Gemaakt van gestapelde poefjes, van groot naar steeds een beetje kleiner. Drie Koningen gepasseerd? Dan maak je van jouw kerstboom bijvoorbeeld een chillplek! Of verspreid je de poefjes los door je huis, en style je ze ieder op een eigen plek. Een groepje bij elkaar staat bijvoorbeeld weer leuk als bijzettafeltje in de zithoek.

De kerst-kussen-boom ontwerp je zelf. Online kies je de stof en de kleur. Wil je graag een traditionele groene kerstboom? Of ga je voor een pastelkleurige kerstboom, helemaal in de kleuren van je interieur?

De Nofruit kerst-kussen-boom met de afmetingen van de 6 poefjes (zoals staat afgebeeld op deze pagina) is er vanaf € 475,-. Bij Nofruit ontwerp je altijd zelf je eigen kussens en poefjes. Dus wil je de kerst-kussen-boom liever wat kleiner of een stukje groter dan past de prijs zich automatisch aan aan jouw ontwerp. Ga naar de ontwerptool om je eigen ronde of vierkante kerstboom te ontwerpen!
 

kerstboom close
 
kerstboom huiskamer