Horecabank | Helemaal op maat

De horeca eetbank van nofruit.
Helemaal naar jouw wensen en afmetingen. 

 

horecabank
kleuren-horecabank

Stoffen en kleuren voor je horeca zitbank

Een horecabank moet een supersterke stof of kunstleer hebben die eenvoudig schoon te houden is. Je hebt hier natuurlijk geen hoes die je even in de wasmachine kan gooien. Onze stoffen en kunstleren hebben vuil- en waterafstotende eigenschappen, waardoor dit geen probleem moet opleveren. Neem maar eens een kijkje en zoek de mooiste uit!

Bekijk onze stoffen

lange-restaurant-bank

Lekker veel mogelijkhedenvoor je restaurantbank

Een gecapitonneerde rugleuning? Knopen? Of juist een ronde bank creëeren? Allemaal geen probleem voor ons. Geef vooral aan wat je wensen zijn voor je horeca zitbank, dan laten wij weten of het mogelijk is. Maar we kunnen veel hoor, dus zeker vragen! Neem gewoon een keer contact op, vinden we gezellig :-)

horecabank-op-maat

Wat kost zo'n eet of loungebank in de horeca?

Die vraag snappen we! De vanaf prijs ligt op  €800,- (ex btw) voor een horecabank van een meter.
We maken echt alles helemaal op maat, dus voor een complete opgave kan je ons het beste even een berichtje sturen

Hoe groot is zo'n zitbank?

Zulke banken kunnen precies op maat voor jou gemaakt worden.
Maar om je een beetje op weg te helpen hebben we wel veel voorkomende afmetingen, waarmee je de perfecte zitting creëert om lekker te eten!

 

hoogte-bank

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.