Wandbank | Perfect op maat

De wandbank van nofruit.
Gemaakt helemaal naar jouw wens en afmetingen. Uniek dus.

wandbank-op-maat

Kleuren en stoffen voor je wandbank

Een wandbank moet een eenvoudig te onderhouden stof hebben, die ook nog behoorlijk sterk is. Je hebt namelijk geen hoes die je even kan wassen. Onze stoffen hebben vuil- en waterafstotende eigenschappen. Allemaal geen probleem dus. Neem maar eens een kijkje en zoek de mooiste uit! Je ideale stof er niet bij? Geen probleem, we kunnen (bijna 😉) alles leveren!

Naar onze stoffen

kleuren-wandbank

Lekker veel mogelijkheden

Een ronde bank? Speciale stiksel? Knopen? Geen probleem hoor! Geef vooral je wensen door. Kunnen we het écht niet kunnen maken, geven we dat altijd eerlijk aan. Maar we kunnen wel veel hoor, dus vooral vragen! Neem gewoon een keer contact op,  vinden we leuk.

wandbank-gecapitonneerd
wandbank-lang

Wat kost zo'n wandbank?

Goeie vraag! En op zich is dat lastig te zeggen, want hangt natuurlijk helemaal van je wensen af. De meterprijs is vanaf   €575,- (inc btw). We maken alles op maat, dus voor een exacte opgave kan je ons het beste even een berichtje sturen

Wat zijn de afmetingen van de wandbank?

Zo'n wandbank kan in theorie exact op maat voor jou gemaakt worden.
Maar om je een beetje op weg te helpen hebben we wel standaard afmetingen, waarmee je de perfecte zitting creëert!

maten-wandbank

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.