de XXLOUNGE, op maat gemaakt.Loungen, maar dan groots. Letterlijk en figuurlijk op deze XXLounge. Heerlijk genieten van een goed glas wijn, zonnetje in het gezicht en voetjes op de tafel, want dat kan allemaal met deze stoere en onverwoestbare lounge meubelen. En als ze eenmaal staan, dan staan ze ook echt. Enige nadeel, even verplaatsen zit er niet in...;-)


ROBUUST EN PUUR

De robuuste XXlounge tuinmeubels zijn gemaakt van Franse eikenhouten balken en ademen natuur uit door haar pure en rustieke eenvoud. Onderscheidende scheuren en zichtbare noesten maken deze meubels tot een stoer en uniek object in de tuin, onder de veranda op kantoor of thuis. Ach overal waar je een 'beetje' ruimte hebt.


tafels-bro

oneindig combineren van kleuren

Met de kussens kan je helemaal losgaan! Combineer verschillende kleuren zit en rugkussens. Of zelfs delen van kussens. Er is zoveel mogelijk, dat jou ideale combinatie er zeker bij zal zitten. 

voor de eeuwigheid

Eikenhouten meubels zijn een uitstekende keuze voor buitengebruik en zijn erg duurzaam. Met de jaren zal het hout gaan werken, verkleuren en worden ze mooier en mooier. 

tafels
tafels

TOPkwaliteit kussens

Bij nofruit verkopen we al jaren maatkussens en je hoeft hier ons dus niets meer over te vertellen. Wij vertellen het jou wel. Keigoede kussens die niet verkleuren, waterafstotend zijn, gewassen kunnen worden en ook nog eens lekker zitten. Wat wil een mens nog meer? Ik kan zo niets bedenken. Nou misschien een goed boek erbij ofzo.           

woodmakers modellen

De WOODMAKERS collectie bestaat uit onderstaande modellen. Ben je op zoek naar iets naar andere maten of modellen? Laat het gewoon even weten.          

bro-01

Stoel

Met een breedte van 60cm en diepte van 78cm zit je heerlijk comfortabel.

bro-02

Hocker

Om op te zitten, als bijzettafel of om lekker de voetjes op de leggen.

bro-03

twee zitsbank

Ruimte genoeg. Ook handig, gebruik de leuning als bijzettafel.


bro-05

drie zitsbank

Groter - Grootst. Heel veel ruimte en plek op onze grootste bank.