Tuinkist op maat
 

Waterdichte, hoge kwaliteit opbergkisten voor je kussens of andere buitenspullen. Handgemaakt in Nederland. We maken je opbergkist helemaal op maat, zodat je kussens (o.a.) perfect passen. 
 

- Ambachtelijk vervaardigd
- Onderhoudsvrij, maar eenvoudig te beitsen
- Regenwaterdicht met ventilatieroosters
- Aflopend deksel met aluminium rand
- Tevens om op te zitten
- Eenvoudig in elkaar te zetten
- Noord-Europees vurenhout
- 10 jaar garantie tegen houtrot 
 

Iets voor jou?

Leuk! We kunnen de kisten op elke gewenste maat voor je maken. We hebben dan alleen de maten van je nodig.
Het gaat om de lengte x diepte x hoogte. 

Tip voor het opmeten: Stapel je kussens zo efficient mogelijk op en meet dan welke lengte, diepte en hoogte maat je hebt. Tel hier dan 5cm bij op. 
Let op: vanwege de drukte kunnen we op dit moment helaas geen maatwerk offertes of opdrachten in behandeling nemen. 

tuinkist waterdicht
 
details tuinkist
 

Standaard afmetingen

Ter indicatie, we hebben ook een aantal standaard afmetingen (excl. verzending): (let op, maatwerk komt wel hoger uit dan onderstaande maten).

Afmetingen (buitenmaat) Prijs incl btw
120x67x67 (geen gasveer) €299,-
120x67x67 €349,-
140x67x67 €399,-
160x67x67 €439,-
170x100x56 €549,-
190x67x67 €459,-
200x100x84 €659,-

Levering en montage

De levering van een tuinkist gebeurd altijd in overleg en is tot de voordeur. De bezorgkosten zijn per kist verschillend, deze vermelden we altijd bij een aanvraag (tussen de €36,- en €66,-). Kisten kunnen we alleen binnen Nederland en Vlaanderen leveren. 
Een tuinkist wordt altijd in panelen geleverd. Met een duidelijke handleiding erbij, zodat iedereen 'm in elkaar kan zetten!

Mocht je nu écht onhandig zijn of gewoon geen zin hebben om zo'n ding in elkaar te bouwen, kun je er voor kiezen om dat bij levering te laten doen door iemand die daar héél goed in is!
De kosten hiervoor zijn €125,- incl btw in Nederland en €150,- incl btw in Vlaanderen. Dit mag je dan contant afrekenen bij de in-elkaar-zet-professional.

Voor het leveren is het belangrijk dat er een parkeerplaats aanwezig is. Wanneer je de kist wil laten monteren, willen we graag weten of dit op de begane grond is of op een verdieping en of er een harde ondergrond aanwezig is. Dan kan onze professional meteen aan het werk!