Kies je model stoel

Model Plywood
Fauteuil Berken
Fauteuil Wit
Schommestoel Berken
Schommelstoel Berken
Schommestoel Wit
Schommelstoel Wit
Bekijk je opsomming

Maak je stoel helemaal zoals jij wilt. Met de juiste kussens doe je dit tot in detail.

Je stoel kan je in 2 kleuren kiezen: blank houtlook (berken) en met witte zijkanten. Beide zijn duurzaam voor binnen gebruik.

Voor de kussens kan je, behalve het model. zelf per deel kiezen welke kleur of stof je ze wilt. Wil je een andere boven dan onderzijde? De zijkanten anders of het koordje in een afwijkende kleur? Allemaal geen probleem en maakt je stoel helemaal uniek.

Veel gestelde vragen:

Wat is de levertijd?
De levertijd is 2-3 weken. De stoel ligt klaar, maar we maken de kussens helemaal op maat, volgens je ontwerp

Welke houtsoort gebruiken jullie?
De MATE wordt gemaakt van onbehandeld berkenmultiplex van 18 mm. Daarnaast is er ook een variant met een witte HPL toplaag geperst op berkenmultiplex. Het bijzondere aan de afwerking van de stoel zijn de rondingen aan de zijkanten en de latten.

Kan de stoel ook buiten staan?
De stoel zou buiten kunnen, mits je hem zou behandelen ("in de olie" zetten). De kussenstoffen zijn waterafstotend en kleurecht, dus die kunnen wel wat hebben.

Hebben jullie ook andere kleuren stoelen?
Dat hangt er een beetje vanaf welke kleur. We kunnen best veel, dus het beste zou je even een mailtje kunnen sturen naar inof@nofruit.nl.

Hoe wordt de stoel geleverd?
De stoel leveren we flatpack. Dit betekent efficient vervoeren. Thuis kan je heel eenvoudig de stoel in elkaar zetten.

We kunnen ons voorstellen dat je toch graag de kleuren van de stoffen in het echt wilt zien. Zeker omdat het op het scherm altijd iets anders eruit kan zien. Geen probleem! Via onderstaande link kom je op de kleurstalen pagina waar je gratis stalen kan aanvragen:

NAAR KLEURSTALEN