Loungen, maar dan groots. Letterlijk en figuurlijk op deze XXLounge. Heerlijk genieten van een goed glas wijn, zonnetje in het gezicht en voetjes op de tafel, want dat kan allemaal met deze stoere en onverwoestbare lounge meubelen. En als ze eenmaal staan, dan staan ze ook echt. Enige nadeel, even verplaatsen zit er niet in...;-)

Robuust en puur

De robuuste XXlounge tuinmeubels zijn gemaakt van Franse eikenhouten balken en ademen natuur uit door haar pure en rustieke eenvoud. Onderscheidende scheuren en zichtbare noesten maken deze meubels tot een stoer en uniek object in de tuin, onder de veranda op kantoor of thuis. Ach overal waar je een 'beetje' ruimte hebt.

kleuren loungebank
 

Oneindig combineren van kleuren

Met de kussens kan je helemaal losgaan! Combineer verschillende kleuren zit en rugkussens. Of zelfs delen van kussens. Er is zoveel mogelijk, dat jou ideale combinatie er zeker bij zal zitten. 

Voor de eeuwigheid

Eikenhouten meubels zijn een uitstekende keuze voor buitengebruik en zijn erg duurzaam. Met de jaren zal het hout gaan werken, verkleuren en worden ze mooier en mooier. 
 

kleurstalen loungebank
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

Topkwaliteit kussens

Bij Nofruit verkopen we al jaren maatkussens en je hoeft hier ons dus niets meer over te vertellen. Wij vertellen het jou wel. Keigoede kussens die niet verkleuren, waterafstotend zijn, gewassen kunnen worden en ook nog eens lekker zitten. Wat wil een mens nog meer? Ik kan zo niets bedenken. Nou misschien een goed boek erbij ofzo. 
 

XXLounge