Unieke lampen, op maat gemaakt

Ontwerp je eigen lamp met strijkijzer-snoer, fitting en lichtbron . speciaal door jou!

ZELF JE LAMP ONTWERPEN

Een lamp is een sfeermaker in je huis. Er is niets waar je meer van in huis hebt dan lampen. Dus qua stijl moet het sowieso mooi zijn maar ook in je interieur passen. 

Bij nofruit maak je de snoerlamp helemaal zelf. Eerst beslis je wat de lengte van het snoer moet zijn, daarna kies je de fitting en tot slot de lichtbron. Hoe je de lamp ophangt is helemaal aan jou. Aan het plafond of aan de wand met een haak? Jij bent de ontwerper!

snoerlamp

SNOEREN 

Je kan kiezen uit verschillende strijkijzer-snoeren. Gemaakt van zachte stoffen in de meest populaire kleuren. De lengte van het snoer bepaal jij. Wil je een strakke snoer van plafond tot aan de lichtbron, neem dan toch altijd enkele centimeters extra. Je kan er ook voor kiezen om je snoer extra lang te maken waarbij je het teveel aan snoer met een lus aan een haakje aan het plafond bevestigd. Zo krijgt je lamp een mooi nonchalant effect. 

PLAFONDKAP EN FITTING

Na de snoer kies je een plafondkap en fitting voor je lamp. Wil je een industriële sfeer of toch meer een retro look? We hebben verschillende fittingen, bijvoorbeeld in metaal en porselein. Het wordt al helemaal jouw unieke lamp. Je ontwerp zie je meteen in 3D op je scherm. Zo heb je een goed beeld van je zelf ontworpen lamp en maak je altijd de juiste beslissing.

tafels
snoerlampen


Lichtbron

Wat is een lamp zonder lamp…;-) Met de juiste lichtbron krijgt jouw lamp de uitstraling die precies in je interieur past. We hebben lampen in verschillende maten en vormen. Uiteindelijk ontwerp je bij nofruit zelf je lamp, van begin tot eind. Speciaal door jou zeggen we dan!